The School Day

Our School Day

A typical school day:

Time Duration Activity
8:15 – 8:30 15 minutes Arrival/Breakfast
8:30 – 9:00 30 Minutes Pastoral time/PHSE
9:00 – 9:50 50 minutes Lesson 1
9:50 – 10:40 50 minutes Lesson 2
10:40 – 11:00 20 minutes Break time
11:00 – 11:50 50 minutes Lesson 3
11:50 – 12:40 50 minutes Lesson 4
12:40 – 13:10 30 minutes Lunch
13:10 – 14:00 50 minutes Lesson 5
14;00 – 14:20 20 minutes Reading Time and TAXIS

 

OPTIONAL AFTER SCHOOL ACTIVITIES WILL RUN ON:

MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY

14:20 – 15:30 60 minutes Emotional Health and Wellbeing/ Extra- Curricular

 

 

After School Legacy Club – Project 1 complete